Prachtige pakketten met hoge kwaliteit producten, helemaal voor de liefhebber van Spaanse producten! Wil jij iemand verassen met een uniek cadeau voor de feestdagen? Speciaal voor u hebben wij heerlijke lekkernijen samengesteld die letterlijk uit Spanje zijn geïmporteerd en die in Nederland bijna nergens te verkrijgen zijn!

#1. Een mooi Spaans kerstpakket om als geschenk tijdens kerst weg te geven.

Dit pakket bestaat uit een mooie fles rode Crianza wijn, diverse soorten Spaanse nootjes, een heerlijke Fuet, een stukje Manchego kaas, een pakket Cecina de Leon, een doosje conserven van zeevruchten en een prachtige Spaanse gin van hoge kwaliteit.

€49,50

 

 

#2. Een ‘Premium’ kerstpakket samengesteld met diverse prachtige Spaanse producten van hoge kwaliteit.

In dit pakket is onder andere te vinden: Een mooie fles Cava, een halve liter extra virgen olijfolie, een heerlijk stukje Manchego kaas, Iberico ham (Pate Negra), een chorizo worst, een lekker stukje turron, Spaanse amandelen, mosselen uit de rivieren van Galicie en een heerlijke fles Cream ‘Cruz del mar’, een lichtzoete desertwijn gemaakt van moscateldruiven.

€65,50

 

#3. Een zeer luxe kerstpakket speciaal samengesteld om als kerstgeschenk te geven.

In dit pakket zit onder andere: Een mooie fles Cava, echte Spaanse Iberico ham (Pate Negra), een lekker stukje Manchego kaas, scheermessen uit de rivieren van Galicie, een heerlijke Fuet, een stukje vijgenbrood met amandelen, mooie grote Spaanse olijven met anchovis smaak en een overheerlijke anderhalve literfles rode crianzawijn uit La Rioja.

€85,50

 

 

Kerstpakketten worden binnen 7 werkdagen persoonlijk bij u geleverd. Voor vragen over uw bestelling kunt u ons tussen 10:00 & 22:00 bereiken op 0118-856655

  • Zeeland gratis bezorgd
  • Buiten Zeeland gratis bezorgd bij een minimale bestelling van €150,-. Voor een bestelling onder dit bedrag rekenen wij €20,- leveringskosten

Afrekenen kan op factuur (vooraf betalen) of contant bij levering. Prijzen zijn inclusief BTW.