Wat is er allemaal te doen in de omgeving van “Hotel-Restaurant-Tapasbar Ambiente”

We hebben het hier voor u op een rijtje gezet….

Small Sail

 

2 minuten loopafstand

Het grootste piratenpark van Nederland

Ontdek de leukste attractie van Zeeland. Van het bovendek tot het donkere ruim, in dit zeeroversnest is er voor jong en oud van alles te beleven! Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten.

Eerst beleef je de avonturen van onze stoere piraten, die aangespoeld zijn op “schateiland Mogi” dit alles in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven.

Lukt het jou om te enteren? Een kanon af te vuren? Of te schieten? Doorsta de piratentest en ga als piraat op avontuur. In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Het echte werk begint zodra je aan boord stapt van de scheepssimulator. Je ervaart een bloedstollende zeeslag.

Durf jij het aan? Kom dan nu naar Het Arsenaal.

Zeeland’s grootste verzameling zeedieren 

Wij hebben een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Sta oog in oog met een echte haai. Aai zelfs de roggen en haaien en ga op avontuur in onze onderwaterwereld en tropische zaal, met maar liefst vier grote aquaria. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Geef je handen een speciale behandeling in onze Garra Rufa bak, deze visjes poetsen je handen schoon. Er worden regelmatig rondleidingen en voederdemonstraties gegeven.

http://www.arsenaal.com/

 

logo

 

 

5 minuten loopafstand

Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Door overheid en particulieren worden dieren aangebracht die in beslag zijn genomen of om welke reden dan ook niet meer gewenst zijn. Een deel van de aangebrachte dieren ziet u in onze tentoonstelling. Het zijn dieren die niet meer terug in de natuur kunnen, bijvoorbeeld omdat hun biotoop verwoest is of omdat ze gehandicapt zijn en een oog of een poot missen. Iguana is Europa’s grootste, geheel overdekte Reptielenzoo. Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieen en insecten uit de gehele wereld te zien. De groote van de dieren loopt uiteen van vijf centimeter (de giftige Keizerschorpi

oen) tot meer dan 7 meter (Netpython). Verder treft u o.a. aan: kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten, vogelspinnen, enz. Er is een babykamer waar eieren worden uitgebroed en jonge dieren te zien zijn. U kunt oog in oog komen te staan met de giganten uit de reptielenwereld. Een belevenis die u niet mag missen!

http://www.iguana.nl/

 

iguanalogo

 

2 minuten loopafstand

Maak schitterende en indrukwekkende  Zee Safari over de Scheldemonding vanuit het mooie Vlissingen. We vertrekken met schipper Rene op de m.s. Pirate vanaf de Michiel de Ruyter jachthaven en varen naar de Hoge Platen vlakbij Breskens. Onderweg komen we we mooie vergezichten, grote zeeschepen, vogels en zeehonden tegen.We varen met maximaal 12 passagiers. Om de veiligheid te garanderen krijgt u een briefing en dienen de kinderen verplicht een zwemvest te dragen. Met behulp van onze verrekijkers kunt u alles van dichtbij zien en zolang de voorraad strekt is er koffie beschikbaar.Maak een Safari om nooit meer te vergeten.http://vlissingenzeesafari.nl/

 

CfOKCD5VAAEgVJM

 

 4 minuten loopafstand

Stad aan zee. VlissingenVlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.